Uncategorized

Aan boord van het schip

Brother

Aan boord van het schip
je handen worden weer op je rug gebonden, net onder de ellebogen en flink strak. het touw rond je nek werd vastgemaakt aan de spijlen van het bed.
De ruimte die je nu hebt is beperkt dus je moet gebukt staan om niet te stikken.
Pierre schopt je benen uit elkaar ” deze teef hoort met haar poten wijd te staan zodat we goed bij die snollen gaten kunnen om die vol te pompen” en bindt de houten
bezemsteel aan je enkels.
Je staat nu met je benen ver uit elkaar en gebukt en je armen op je rug gebonden, niet echt comfortabel dus en zeker niet met het touw om je nek en mijn vieze pendek
in je mond.

Clyde begint met zijn enorme zwarte lul in je gezicht te slaan, en langzaam mijn pendek uit je mond te trekken die ondertussen drijfnat is geworden van je speeksel.
Door de extra lucht die je krijgt zet je je mond wijd open om zoveel mogelijk naar binnen te happen.
Het enige wat je binnenkrijgt is de enorme zwarte paal van Clyde die hem gelijk tot aan je keeltje naar binnen ramt.En knijpt je neus dicht waardoor je je mond nog verder probeert open te doen maar Clyde begint gewoon hard je bek te neuken het kwijl loopt uit je mond over zijn zwarte glimmende knots.
“Ik heb deze snol aan mijn lul hangen jongens” roept Clyde en in no time staat het hele zooitje in hun blote hol.
Elkaars lullen hebben we al eens eerder gezien en we hebben een slok op dus van enige schaamte was na jaren met elkaar varen geen sprake meer.
Onze kleine dikke kok (Hans)heeft wat knijpers uit de wasserij gehaald en heeft bedacht dat die heel mooi op je dikke knoppen zullen staan .
Dus je krijgt er gelijk een op elke tepel, alleen daarvan al wordt zijn kleine lulletje hard onder zijn buik,en van enthousiasme begint hij tegen de knijpers aan te tikken.
En aan zijn lul te trekken
Pierre is achter je gaan staan en trekt je hoerige kont open, geeft een flinke klodder spuug op je openstaande gat en ramt zijn snaar stijve lul diep in je strontgat
Ik ga je gat vol spuiten slet!” schreeuwt Pierre.

Hij beukt zijn pik in je kont, ramt je kont met zijn spuitende lul, zijn buik stoot tegen je billen en zijn ballen slaan tegen je schaamlippen. Keer op keer ramt hij zijn lul in je totdat hij zijn ballen had geleegd in je geile strontgat

Toen hij eindelijk zijn pik uit je kont had getrokken wilde hij dat je hem schoon likte.
Maar hij moest nog even wachten op Clyde die net je mond stond vol te blaffen met zijn zaad.
Het is zoveel dat je niet in een keer alles kan doorslikken en het geil stroomt langs je lippen.
Pierre liep om en duwde Clyde weg en gaat voor je staan om je zijn pik te laten zuigen en de laatste resten zaad uit te zuigen.
Je zuigt Pierre’s pik schoon en proef je eigen stront resten en zijn zaad. Je maakt een goede beurt door zijn hele staaf schoon te likken. En met je tong reinig je ook zijn ballen.

Pierre prijst je voor de schoonmaak en zegt dat je een goede slaafse hoer ben. Hij grijpt je tietjes en knijpt er in om vervolgens je tepels te pijnigen door nog eens flink aan de knijpers te trekken.

“Die tepels zijn te gek, schat. Dit zijn echt heel mooie tepels.” zegt hij en met een harde ruk trekt hij je tepels bijna van je tietjes.

Je kreunt en gilt en valt bijna op de grond van de pijn, het is dat het touw rond je nek je overeind houdt.

Pierre lacht en slaat je nu hard op beide tietjes en gebied je om zijn pik weer in je mond te nemen.

“Ik ben te lui om naar de plee te gaan.” zegt hij, “Ik ga je in je bek pissen.”

Pierre begint te pissen en je hebt alle moeite om alles door te slikken. Hij helpt je een beetje door af en toe zijn pis in te houden en je de gelegenheid te geven alles te drinken.
Je slikt alles wat uit zijn pik komt tot hij klaar is.

Ik haal nu het touw van je nek, en maak de touwen van je armen los. Die zaten zo strak dat je beide armen tintelen, en er loopt een grote striem rond je nek van het touw dat net nog om je nek zat.
De bezemsteel laat ik nog even zitten, mooi gezicht is dat, het geil van Pierre drupt nog uit je stevig geneukte reet die nog een beetje openstaat na het ontvangen van Pierre’s mega lul.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir