Uncategorized

De Woensdagmiddag

Babes

De Woensdagmiddag
Zoals bijna elke woensdagmiddag fietst Emma tot bij Eddy. Na een uit de hand gelopen grap van Emma op een datingsite hebben ze elkaar een paar maanden geleden ontmoet. Eddy is er vijftig en Emma zeventien. Voor Eddy had Emma met één jongen seks gehad. Na gewone seks in het begin heeft Eddy telkens Emma haar grenzen verlegd. Anaal, trio zowel met mannen als vrouwen, bondage,… Emma heeft de laatste maanden enorm veel gedaan. Ze had zelf aan Eddy gevraagd om een namiddag te organiseren waarbij een hele rij mannen haar zouden neuken. Hij zou een advertentie plaatsen maar wel vermelden dat ze achttien is.

Als Emma aanbelt bij Eddy neemt hij haar mee naar de auto. Hij beveelt haar een blinddoek aan te doen en haar plat te leggen. Na een kwartiertje stopt hij en haalt Emma uit de auto. Ze voelt dat ze een warme ruimte binnengaan en worden haar kleren uit getrokken. Eddy zegt haar op de grond op haar knieën te gaan zitten. Hij duwt haar voorover en Emma ligt met haar buik op een voetbank. Haar benen worden gespreid en met riemen bind Eddy haar knieën aan de voetbank. Met handboeien maakt Eddy haar handen vast op haar rug. Emma voelt haar kutje druipen, het naakt geblinddoekt hulpeloos liggen wachten wind haar enorm op. Ze voelt vingers aan haar kutje en deze glijden er zonder probleem in. Door de goedkeurende pets op haar billen weet ze dat het Eddy is. Zijn pik glijd naar binnen en meteen word Emma haar jonge kutje hard geneukt. Na een poos word de pik uit haar kutje gehaald en direct glijd er een andere paal in haar kutje. Bij haar blonde haren word Emma haar hoofd omhoog getrokken en een pik in haar keel geduwd. Haar mondje word volgespoten, ze word bij haar keel genomen en bevolen te slikken. De tweede spuit ook zijn lading in haar mondje en de derde pik dringt haar kutje binnen. Zo gaat het een hele tijd door en Emma geniet van iedere seconde. Bij acht is ze gestopt met tellen en weet niet hoeveel pikken haar al hebben geneukt. Zelfs van haar eigen orgasmes is ze het aantal niet meer zeker. Ze voelt het einde van het feestje naderen en hoewel ze het zalig vond vind ze het best. Haar jonge slanke lichaam is hard misbruikt en haar kutje en kontje doen pijn. Nadat ze nog een lading in haar mond krijgt gespoten is er even geluid van vertrekkende mensen en dan stilte. Emma word losgemaakt en haar blinddoek uit gedaan. Ze ziet dat ze in een grote half donkere ruimte is met juist het voetbankje in het midden en een bar. Ze kijkt Eddy aan en hij duwt haar hoofd richting zijn stijve pik. Op het bankje neukt hij haar kutje en kontje. Hij is zo opgewonden van al die mannen te zien die zijn kleine meisje aan het neuken waren dat hij al vlug zijn ballen leegspuit in haar kontje. Emma geniet van het stromende water onder de douche en vond het super wat Eddy voor haar heeft gedaan. Ze wist wel ongeveer wat er ging gebeuren maar niet dat het zo heftig zou zijn.

Karel rijd een paar keer voorbij het huis voor hij parkeert. Hij is al een tijdje gescheiden en heeft al een paar keer betaald voor seks. In zijn online zoektocht naar een nieuwe date kwam hij een advertentie van een gangbang tegen. Het ging om een jonge meid van achttien en niet zo ver uit de buurt. Er stonden een paar onherkenbaar gemaakte foto’s bij en haar gegevens. Blond, klein, knap en slank. Een a-cupje en een kaal kutje. Het wond hem wel op en na een paar mails stond hij genoteerd om mee te doen.

Nu het moment er is, is hij toch wel heel nerveus. Karel stapt toch uit en belt aan bij het huis. Een vriendelijke man doet open en neemt Karel mee naar een kleine loods achter het huis. In een zijgebouwtje toont de man hem de maskers maar ze zijn niet verplicht. Ook word hem gevraagd de voorwaarden te tekenen. Karel zet zijn krabbel, neemt een masker en doet zijn kleren uit. Langs een paar gordijnen komt hij in de grootte ruimte. Het is er warm, de zijwanden zijn verborgen door rode doeken en er ligt een even rood tapijt. In het midden staat enkel een soort voetbankje maar dan iets hoger. Er zijn al een tiental mannen aanwezig waarvan de meeste gemaskerd. Er is een provisoire bar en Karel besteld een pintje. Gelukkig is zijn mond niet bedekt door het masker. De ruimte die enkel door een paar zwakke lampjes word verlicht licht op als de gordijnen opengaan. Na een kwartiertje wachten zijn volgens de organisator alle mannen aanwezig en kan de jonge dame ieder moment aanwezig zijn. Bij het binnenkomen heeft iedereen een nummertje gekregen en eerst zal de volgorde getrokken worden. Karel is tevreden dat zijn nummer als zesde word getrokken.

Het is muisstil als de gordijnen opengaan en de geblinddoekte meid binnen geleid. Door de organisator worden haar kleren ruw van haar lichaam getrokken. Karel ziet overal stijve pikken als ze word vastgebonden, haar kleine poepje uitnodigend in de lucht. Zijn pik staat keihard als hij ziet hoe de jonge meid hard word genomen door de eerste mannen. De man voor hem haalt zijn pik uit haar kutje en duwt hem in haar mond. Karel voelt even aan haar kale kutje en duwt zijn pik in haar. Hij moet zich inhouden niet meteen klaar te komen. Haar kutje is zo nauw maar is drijfnat en echt wel heet. Karel kan zich gelukkig inhouden en neuk steeds harder haar kutje terwijl hij in haar kleine borstjes nijpt. Zijn voorganger neukt nog haar keel en Karel vind het heel opwindend om te zien. Hij trekt zijn pik terug en spuit zijn zaad over haar gezicht. Nu is ze van Karel alleen en haalt zijn pik uit haar kutje. Om haar duidelijk te maken dat het nog niet over is duwt hij zijn eikel tegen haar kontgaatje. De jonge meid schreeuwt het uit als zijn pik in haar kontje glijd. Hij neemt haar haren in zijn hand en trekt haar hoofd naar achter. Ze schreeuwt het uit als hij hard en diep haar kontje neukt. Karel ziet zijn pik in en uit het kleine poepje gaan en kan zich niet meer houden. Hij duwt zijn pik in haar mond en meteen word haar kutje weer geneukt, nu door een dikke harige vent. Karel neemt haar achterhoofd vast en duwt zijn eikel een paar keer in haar mond. Hij voelt zijn ballen samentrekken en spuit zijn zaad in haar keel. Alles slikt ze in. Karel gaat nog even aan de bar zitten en kijkt toe hoe de meid in alle gaatjes word geneukt en maar zaad blijft slikken. Hij schat dat er ongeveer een twintigtal mannen zijn en als de vijf laatste nog klaarstaan gaat Karel naar huis.

Hij heeft ervan genoten en zou het nog doen. Terwijl hij bezig is met het avondeten, verse spaghetti, ziet hij het allemaal weer voor zich en krijgt weer een stijve. De saus laat hij op een klein vuurtje staan en gaat douchen. Hij laat de middag terugkomen en rukt aan zijn pik terwijl hij dat slanke lichaam weer voor zich ziet. Even later komt hij trillend klaar en spuit zijn zaad in het rond.

Nadat Eddy haar heeft afgezet fiets Emma naar huis. Haar poepje doet echt wel pijn maar toch heeft ze er van genoten. Van Eddy weet ze dat ze deze middag door drieëntwintig mannen is geneukt. Als ze thuis binnenkomt is haar pa bezig in de keuken. Als hij vraagt hoe haar dag was antwoord ze dat ze is gaan zwemmen met vrienden, wat meteen ook haar natte haren verklaard. Ze trekt het deksel van de pan en de dampen vullen haar neus. “Mmmmm papa je zalige spaghettisaus dat zal smaken”…..

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir